Sutra oblačno i toplije

Izvor: Cafe.ba, 02.Jan.2015, 15:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sutra oblačno i toplije

U Republici Srpskoj i Federaciji BiH sutra će biti promjenljivo oblačno vrijeme sa sunčanim intervalima i porastom dnevne temperature.

Najviša dnevna temperatura iznosiće od dva do sedam, na jugu do 12 stepeni Celzijusovih, saopšteno je iz Republičkog hidrometeorološkog zavoda.

Prolazno naoblačenje u ranim jutarnjim časovima usloviće slab snijeg u centralnim, istočnim i sjeveroistočnim područjima.

Poslije podne očekuje se novo naoblačenje sa >> Pročitaj celu vest na sajtu Cafe.ba << sjevera, saopšteno je iz Federalnog hidrometeorološkog zavoda.

U nedjelju, 4. januara, tokom dana pretežno oblačno u centralnom pojasu i na istoku, a u ostalim predjelima smanjenje oblačnosti uz sunčane intervale a zatim i sunčano. Dnevna temperatura od dva do sedam, na jugu do 10 stepeni Celzijusovih.

U ponedjeljak, 5. januara biće promjenljivo do pretežno oblačno vrijeme, prema večeri uz slab snijeg u centralnom pojasu, te njegovo provijavanje u planinama na zapadu i sjeverozapadu. Najviša dnevna temperatura od jedan do šest, na jugu do osam stepeni Celzijusovih.

U utorak, 6. januara pretežno oblačno u centralnom pojasu i na istoku, a u ostalim predjelima smanjenje oblačnosti uz sunčane intervale, a zatim i sunčano. Dnevna temperatura od minus dva do četiri, na jugu do šest stepeni Celzijusovih.

Temperatura vazduha danas u 13.00 časova: Sokolac minus tri, Bjelašnica, Ivan -sedlo, Sarajevo, Foča minus dva, Bugojno, Goražde, Višegrad minus jedan, Bihać, Srebrenica, Han Pijesak nula, Prijedor, Sanski Most i Zvornik jedan, Doboj i Tuzla dva, Bijeljina, Gradačac i Zenica tri, Kupres i Gacko četiri, Banjaluka pet, Drvar i Livno šest, Mostar i Bileća osam, Čapljina 10 i Trebinje 11 stepeni Celzijusovih.

Nastavak na Cafe.ba...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Sutra oblačno i toplije

Izvor: Nezavisne Novine, 02.Jan.2015

BANJALUKA - U Republici Srpskoj i Federaciji BiH sutra će biti promjenljivo oblačno vrijeme sa sunčanim intervalima i porastom dnevne temperature...Najviša dnevna temperatura iznosiće od dva do sedam, na jugu do 12 stepeni Celzijusovih, saopšteno je iz Republičkog hidrometeorološkog zavoda...Prolazno...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Cafe.ba. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Cafe.ba. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.