Danas oblačno, ali toplije

Izvor: Cafe.ba, 03.Jan.2015, 11:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Danas oblačno, ali toplije

BIJELJINA - U Republici Srpskoj i Federaciji BiH danas će preovladati promjenljivo oblačno vrijeme sa sunčanim intervalima i uz porast dnevne temperature.

Najviša dnevna temperatura od dva stepena na istoku do osam na zapadu, na jugu do 13, na planinama nula stepena Celzijusova.

Prema prognozi Hidrometeorološkog zavoda Republike Srpske, jutro je manje hladno neko prethodnih dana, uz umjerenu oblačnost. Na istoku i sjeveroistoku oblačno, uz slabu kišu ili snijeg >> Pročitaj celu vest na sajtu Cafe.ba << ponegdje.

Tokom dana suvo i promenljivo oblačno vrijeme sa sunčanim intervalima uz blagi porast dnevne temperature. Zbog toga će se po kotlinama javljati sumaglica i magla.

Na jugu Hercegovine sunčano i toplije vrijeme.

U noći na nedjelju od sjevera prema centralnim i istočnim predjelima premještaće se oblačnost koja pred jutro donosi vrlo slabu i povremenu kišu.

Duvaće slab i promenljiv vjetar, a popodne u većini predjela slab do umjeren jugozapadni.

Temperatura u 7.00 časova: Foča minus sedam, Sokolac minus pet, Višegrad minus četiri, Sarajevo, Bihać i Livno minus tri, Bjelašnica i Zenica minus dva, Prijedor minus jedan, Bileća nula, Banjaluka, Bijeljina i Zvornik jedan, Doboj dva, Gacko četiri, Mostar pet i Trebinje šest stepeni Celzijusovih.

Nastavak na Cafe.ba...






Povezane vesti

U BiH danas oblačno, ali toplije

Izvor: Nezavisne Novine, 03.Jan.2015

BIJELJINA - U Republici Srpskoj i Federaciji BiH danas će preovladati promjenljivo oblačno vrijeme sa sunčanim intervalima i uz porast dnevne temperature...Najviša dnevna temperatura od dva stepena na istoku do osam na zapadu, na jugu do 13, na planinama nula stepena Celzijusova...Prema prognozi...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Cafe.ba. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Cafe.ba. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.