Izvor: Beta, 21.Okt.2016, 21:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bivša predsednica DSS Sanda Rašković Ivić izbačena iz stranke

Bivša predsednica Demokratske stranke Srbije (DSS) Sanda Rašković Ivić večeras je izbačena iz te stranke odlukom predsedništva stranke.Rašković Ivić je za agenciju Beta kazala da je tužna i iznenadjena "dubinom ljudskog beščašća"."Kako mogu da komentarišem kada jedna stranka izbaci bivšeg predsednika koji je rasturenu stranku ujedinio i uveo u parlament? Glavni cilj je bio rasturanje poslaničkog kluba, kada to nije uspelo, onda su se stvari ogolile, kako bi se sprečilo dvovlašće i sve bilo podredjeno centrali", rekla je Rašković Ivić.

Nastavak na Beta...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Sanda Rašković Ivić izbačena iz DSS-a

Izvor: RTS, 21.Okt.2016

Bivša predsednica Demokratske stranke Srbije Sanda Rašković Ivić večeras je izbačena iz te partije odlukom Predsedništva stranke. Rašković Ivić je rekla da je tužna i iznenađena "dubinom ljudskog beščašća". . ...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.