Zoološki vrt sutra slavi 75. rođendan

Izvor: Blic, 11.Jul.2011, 14:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zoološki vrt sutra slavi 75. rođendan

U Zoološkom vrtu sutra će u 11 sati biti upriličena svečanost povodom obeležavanja 75. godišnjice od osnivanja ove ustanove.

Svečanosti će prisustvovati zamenik predsednika Skupštine grada Zoran Alimpić, član Gradskog veća Dejan Mali i direktor Zoološkog vrta Vuk Bojović.

Obeležavanje značajnog jubileja počeće otvaranjem kaveza za bele tigrove koji će otvoriti naš istaknuti pisac i scenarista Dušan Kovačević, dok će skulpturu beloglavog supa, rad >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << vajara Vuka Bojovića, otkriti Miodrag Fišeković, direktor internacionalne vajarske smotre "Mermer i zvuci"- manifestacije na kojoj je skulptura i rađena.

Tom prilikom firma za standardizaciju JUQS direktoru Beo zoo vrta Vuku Bojoviću uručiće sertifikat o standardu ISO 9001 koji ima retko koja ustanova ovog tipa u svetu.

Specijalno za ovu priliku Javno preduzeće PTT saobraćaja „Srbija” - Srbija marka odštampalo je seriju prigodnih poštanskih markica sa likovima životinja koje će promovisati na sutrašnjoj svečanosti, a kompanija SBB uvela je bežični internet koji pokriva teritoriju celog vrta.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

75 godina Zoološkog vrta

Izvor: Studio B, 11.Jul.2011

Zoološki vrt za jubilej dobio kavez za bele tigrove, skulpturu beloglavog supa i sertifikat o standardu ISO 9001 ..Za jubilej Beo zoo-vrt dobio je kavez za bele tigrove, skulpturu beloglavog supa, sertifikat o standardu ISO 9001, dok su „Pošte Srbije" štampale seriju prigodnih poštanskih markica...

Nastavak na Studio B...

BEOGRADSKI ZOO VRT SUTRA SLAVI 75 GODINA OD OSNIVANJA

Izvor: Kurir, 11.Jul.2011

BEOGRAD- Zoološki vrt u Beogradu obeležiće sutra 75. godišnjicu osnivanja, a na svečanosti će toj instituciji biti dodeljen sertifikat o standardu i promovisana serija poštanskih markica sa likovima životinja, najavljeno je iz Gradske uprave...Obeležavanje jubileja, kome će prisustvovati zamenik...

Nastavak na Kurir...

Beogradski Zoo vrt slavi 75 godina od osnivanja

Izvor: Glas javnosti, 12.Jul.2011, 07:02

BEOGRAD- Zoološki vrt u Beogradu obeležiće u utorak 75. godišnjicu osnivanja, a na svečanosti će toj instituciji biti dodeljen sertifikat o standardu i promovisana serija poštanskih markica sa likovima životinja, najavljeno je iz Gradske uprave...Obeležavanje jubileja, kome će prisustvovati...

Nastavak na Glas javnosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.