Žena povređena u udesu na uglu Kumodraške i Kraljevačke

Izvor: Studio B, 26.Nov.2014, 08:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Žena povređena u udesu na uglu Kumodraške i Kraljevačke

Tokom noći u Beogradu su se dogodila dva saobraćajna udesa u kojima su dve ženske osobe zadobile povrede kolena, izjavila je portparol Hitne pomoći Nada Macura.

Žena stara oko 58 godina je u udesu, koji se dogodio oko 19.15 časova na uglu Kumodraške i Kraljevačke ulice, zadobila povredu kolena, a prevezena je u Urgentni centar, rekla je Macura.

Devojka stara oko 21 godinu je u udesu oko 21.30 časova u Bulevaru Mihajla Pupina kod Ušća zadobila povredu desnog >> Pročitaj celu vest na sajtu Studio B << kolena, ali nije vožena u bolnicu.

Hitna pomoć je tokom noći u Beogradu obavila 103 intervencije od kojih 14 na javnom mestu, a za protekla 24 sata ukupno 253 intervencije od kojih 56 na javnim mestima, precizirala je Macura.

Lekarima su se najčešće obraćali osobe sa hipertenzijom i astmom, srčani, cerebrovaskularni i psihijatrijski bolesnici, navela je Macura i dodala da je, prema podacima klinike za psihijatriju, pregledano 19 pacijenata.

Macura je savetovala toplo oblačenje, a posebno srčanim bolesnicima da bi trebalo da nose šal i nitroglicerin.

Portparol Hitne pomoći je savetovala uzimanje toplih napitaka, voća i povrća, provetravanje prostorija i oprez u saobraćaju.

 

Nastavak na Studio B...






Povezane vesti

NOĆ U BEOGRADU: Obavljeno 86 intervencija, dva udesa bez težih posledica

Izvor: Kurir, 27.Nov.2014, 08:10

BEOGRAD - Hitna pomoć je tokom noći u Beogradu obavila 86 intervencija od kojih 11 na javnim mestima, izjavila je jutros portparol Hitne pomoći Nada Macura, ističući da su se u tom periodu dogodila dva saobraćajna udesa bez težih posledica...Devojka stara oko 20 godina je u udesu, koji se dogodio...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Studio B. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Studio B. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.