Vidikovac: Autobus udario trudnicu, prevezena na reanimaciju

Izvor: Večernje novosti, 28.Apr.2016, 17:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vidikovac: Autobus udario trudnicu, prevezena na reanimaciju

Autobus na liniji 50 je udario trudnicu u Ulici Kneza Višeslava u beogradskom naselju Vidikovac BEOGRAD - Autobus na liniji 50 je danas oko 16.20 udario trudnicu u Ulici Kneza Višeslava u beogradskom naselju Vidikovac, potvrdila je portparolka Hitne pomoći Nada Macura. Ona je kazala da je povređena žena prevezena na reanimaciju u Urgentni centar. Prema njenim rečima, žena je u sedmom mesecu trudnoće.

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

BG: Autobus udario dete i trudnicu na pešačkom

Izvor: B92, 28.Apr.2016

Beograd -- Autobus na liniji 50 udario je trudnicu i dete oko 16 h u Ulici kneza Višeslava u Beogradu. Povređena žena prevezena je na reanimaciju u Urgentni centar...Kako piše "Blic", žena je u sedmom mesecu trudnoće...U trenutku nesreće žena je bila na sa ćerkom koja je takođe prevezena u...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.