Velika opravka Beogradskog asfalta

Izvor: S media, 11.Jul.2010, 15:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Velika opravka Beogradskog asfalta

Više od 550 beogradskih ulica će ove godine biti obnovljeno ili prvi put asfaltirano, izjavila je danas direktorka Direkcije za puteve Ivana Vuletić.

"Program Direkcije za puteve i ove godine vrlo je ambiciozan, a po njegovoj realizaciji brojne ulice u Beogradu biće sanirane ili će prvi put dobiti asfalt", rekla je Vuletić i dodala da će za ceo taj posao iz gradskog budžeta biti zidvojene skoro četiri milijarde dinara.

U proteklih godinu i po dana, ne računajući >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << novi plan, sanirane su 433 ulice a njih 334 prvi put je dobilo asfalt, rekla je ona.

Kad je reč o ovoj godini, planirano je da ukupna dužina ulica koje će se obnoviti iznosi 366 kilometara.

Od toga, čak 250 ulica prvi put će dobiti asfalt, što je, prema rečima Ivane Vuletić, i prioritet.

Prema planu, najviše ulica biće uradjeno na teritoriji Vračara (73), Zvezdare (63), Čukarice (52), Palilule (43), Grocke (47) i Barajeva (42).

Nastavak na S media...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Do kraja godine sanacija 550 ulica

Izvor: Blic, 11.Jul.2010

Više od 550 beogradskih ulica će ove godine biti obnovljeno ili prvi put asfaltirano, izjavila je danas direktorka Direkcije za puteve Ivana Vuletić..."Program Direkcije za puteve i ove godine vrlo je ambiciozan, a po njegovoj realizaciji brojne ulice u Beogradu biće sanirane ili će prvi put dobiti...

Nastavak na Blic...

Asfalt za 550 ulica

Izvor: Press, 12.Jul.2010, 06:32

Više od 550 ulica ove godine biće obnovljeno ili prvi put asfaltirano, najavila je Direkcije za puteve. Radiće se u svim opštinama po prioritetima koje one dostave Direkciji za puteve. Za taj posao grad je iz budžeta izdvojio skoro četiri milijarde dinara ...

Nastavak na Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.