Uveden veliki broj vanrednih autobusa zbog Nove godine

Izvor: Blic, 30.Dec.2011, 09:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uveden veliki broj vanrednih autobusa zbog Nove godine

Veliki broj vanrednih autobusa krenuće danas uoči novogodišnjeg praznika iz Beograda ka mnogim destinacijama u zemlji i inostranstvu, rečeno je jutros Tanjugu u informativnim službama Beogradske autobuske stanice (BAS) i saobraćajnog preduzeća "Lasta".

Sa BAS-a je planirano 680 redovnih, a za sada je predviđeno i još 140 vanrednih polazaka, izjavio je Tanjugu dežurni dispečer BAS-a Slobodan Kandić. Kandić je najavio vanredne polaske prema mestima u svim krajevima Srbije, >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << planinskim centrima, jugu zemlje i medjunarodnim destinacijama, ka Crnoj Gori, Bosni i Hercegovini...

"Lasta" je planirala da 618 vozila ostvare 6.247 polazaka, a predviđeno je da se 35 vanrednih autobusa upute ka mnogim destinacijama u Srbiji i inostranstvu, izjavio je Tanjugu šef smene u informativnom centru tog saobraćajnog preduzeća Nikola Blanuša.

Najveći broj vanrednih polazaka predviđen je prema Zlatiboru - 10. Pored jednog redovnog, još 10 vanrednih autobusa, odnosno ukupno 11, krenuće ka Zlatiboru, rekao je Blanuša.

Predviđeni su vanredni polasci i prema jugu Srbije, Kopaoniku, Tari, Žabljaku, Herceg-Novom, kao i ka Parizu i Beču, istakao je Blanuša.
Pogledaj vesti o: Nova godina

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Uvedeni vanredni autobusi zbog Nove godine

Izvor: S media, 30.Dec.2011

Veliki broj vanrednih autobusa krenuće danas uoči novogodišnjeg praznika iz Beograda ka mnogim destinacijama u zemlji i inostranstvu, rečeno je u informativnim službama Beogradske autobuske stanice i saobraćajnog preduzeća "Lasta"...Šta sa jelkom posle praznika?.."Karmina burana" za Novogodišnji...

Nastavak na S media...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.