Uhapšen osumnjičeni za krađu delova sa dalekovoda

Izvor: Blic, 18.Nov.2011, 17:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uhapšen osumnjičeni za krađu delova sa dalekovoda

Novobeogradska policija uhapsila je 34-godišnjeg muškarca osumnjičenog za krađu metalnih delova sa dalekovoda na eritoriji Novog Beograda, saznaje "Blic".

Zbog krađe ovih delova bilo je ugroženo snabdevanje strujom stanovnika Novog Beograda i Zemuna, saopštila je ranije Elektromreža Srbije.

Krađu su inače uočile stručne službe EMS-a, u čijoj su nadležnosti dalekovodi.

Povezane vesti: Ukrali delove sa nekoliko dalekovoda kojima sada preti rušenje

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Priveden kradljivac automobila

Izvor: Studio B, 18.Nov.2011

Kada već govorimo o bezbednosti u saobraćaju, interventna jedinica imala je posla sa kradljivcem automobila čija avantura je mogla da ima opasne posledice. ..Darko R. , prvo je ukrao golf na Novom Beogradu a policija ga je uočila na Slaviji...Bezeći od patrole kradljivac je u Bulevaru oslobodjenja...

Nastavak na Studio B...

Uhapšen kradljivac metalnih profila sa dalekovoda

Izvor: Danas, 19.Nov.2011, 00:38

Novobeogradska policija uhapsila je Nenada D. (34) osumnjičenog za Krađu metalnih delova sa dalekovoda koji napajaju nedavno obnovljenu trafo stanicu na Bežanijskoj kosi.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.