UMČARI Kamion sleteo s puta i prevrnuo se, tri osobe povređene

Izvor: Blic, 02.Jul.2015, 09:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

UMČARI Kamion sleteo s puta i prevrnuo se, tri osobe povređene

U dve saobraćajne nezgode koje su se jutros dogodile oko sedam sati, povređene su četiri osobe. U prvoj nezgodi kamion se prevrnuo, dok je u drugoj automobil sleteo s puta.

U nezgodi koja se oko 7 sati dogodila kod Umčara iz pravca Niša ka Beogradu, kada se prevrnuo kamion sa makedonskim državljanima i tom prilikom udario u drugi kamion, lakše su povređene tri osobe koje su zbrinuli lekari Hitne pomoći Grocka.

Umčari #amss #vozibezbedno #autoput ka beogradu >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << udes dva kamiona zastoj uvidjaj u toku pic.twitter.com/JgsVwvp29e

Druga saobraćajna nezgoda dogodila se kod Malog Požarevca, kada je automobil izleteo sa puta. Tom prilikom povređena je jedna osoba, koja je prevezena na Institut za ortopedsko-hirurške bolesti "Banjica".

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.