Turski državljanin upucan ispred kluba, lekari se bore za njegov život

Izvor: Večernje novosti, 31.Jan.2015, 10:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Turski državljanin upucan ispred kluba, lekari se bore za njegov život

Turski državljanin star 26 godina ranjen je jutros oko pola tri u pucnjavi u jednom klubu na uglu Takovske ulice sa Dalmatinskom, izjavila je Tanjugu portparol Hitne pomoći Nada Macura. Muškarac je zadobio ranu u predelu grudnog koša i prevezen je na odeljenje za reanimaciju beogradskog Urgentnog centra, rekla je Macura.''Telegraf'' tvrdi da se pucnjava dogodila u klubu ''Plastik'', a da je gosta pogodio zalutali metak. Ovaj internet portal navodi da je jedan od gostiju pucao iz pištolja >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << na obezbeđenje ispred noćnog kluba.Od nekoliko ispaljenih metaka, dva metka su prošla kroz vrata, a jedan je u grudi pogodio turskog državljanina, koji je u tom trenutku uzimao jaknu iz garderobe. Ranjenog mladića ekipa Hitne pomoći prevezla je u Urgentni centar na reanimaciju i lekari se bore za njegov život, saznaje ''Telegraf''. U tuči u jednom klubu na uglu Nemanjine sa Sarajevskom ulicom oko ponoći povređene su dve muške osobe starosti 24 godine i prebačene su u Urgentni centar. Portparol Hitne pomoći je rekla da su u saobraćajnom udesu oko 23 sata na autoputu kod isključenja sa Voždovca povređene tri muške osobe i da su prevezene u Urgentni centar. Ženska osoba stara 33 godine oborena je nešto posle ponoći u ulici Braće Jerkovića 78 i tom prilikom je zadobila povrede glave, ramena i kuka i prevezena je u Urgentni centar. Hitna pomoć je tokom noći u Beogradu obavila 136 intervencija od kojih 25 na javnim mestoma, rekla je Macura. Lekarima su se najčešće obraćali srčani bolesnici, asmatičari i osobe sa hipertenzijom, dodala je Macura.

Nastavak na Večernje novosti...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Pucnjava kod noćnog kluba, ranjen turski državljanin

Izvor: RTS, 31.Jan.2015

Turski državljanin (26) ranjen je jutros oko pola tri u pucnjavi ispred jednog kluba u Beogradu na uglu Takovske i Dalmatinske ulice. Stanje povređenog stabilno. Ministri Zlatibor Lončar i Nebojša Stefanović i ambasador Turske posetili povređenog mladića. ...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.