Turistička ATRAKCIJA – Beogradske PIJACE!

Izvor: Telegraf.rs, 07.Jul.2016, 14:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Turistička ATRAKCIJA – Beogradske PIJACE!

Da su pijace postale jedna od turističkih ponuda glavnog grada govori i poseta ekipe "BBC Travel" programa, koja je boravila u Beogradu prethodnih dana.

Ekipa je snimala znamenitosti i simbole grada među kojima su se našli istorijski spomenici, restorani, trgovi, a svoje mesto prilikom obilaska Zemuna, našla je i pijaca "Zemun".

Tokom posete pijaci, televizijska ekipa imala je mogućnost da se upozna sa arhitekturom starog jezgra Zemuna, poljoprivrednim proizvođačima i >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << sa sugrađanima kojima je ova pijaca mesto za snadbevanje svog domaćinstva.

Pijaca "Zemun" predstavlja „žilu kucavicu“ istoimene opštine i mesto gde se može videti stvarni život sugrađana, a za posetioce je svakako bila i prilika da sa sobom kući ponesu nešto autentično srpsko, domaće.

Foto: Promo

"BBC Travel" je program turističkog karaktera i informiše javnost o životu u svetskim metropolama. U sklopu serijala koji će premijerno biti prikazan u septembru, gledaoci ovog programa imaće prilike da se upoznaju sa tri Azijske i tri Evropske metropole među kojima je i Beograd.

(Telegraf.rs)

Nastavak na Telegraf.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

BBC: Pijace su turistička atrakcija Beograda

Izvor: B92, 07.Jul.2016

Beogradske pijace su postale jedna od turističkih ponuda glavnog grada, o čemu govori i poseta ekipe „BBC Travel” programa, koja je prethodnih dana boravila u Beogradu...Ekipa je snimala znamenitosti i simbole grada među kojima su se našli istorijski spomenici, restorani, trgovi, a prilikom obilaska...

Nastavak na B92...

Atrakcija!

Izvor: Mondo, 08.Jul.2016, 09:23

Beogradske pijace su postale jedna od turističkih ponuda glavnog grada, o čemu govori i poseta ekipe "BBC Travel" programa, koja je prethodnih dana boravila u Beogradu...Foto: Mondo/ Stefan Stojanović..Ekipa je snimala znamenitosti i simbole grada, među kojima su se našli istorijski spomenici, restorani,...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.