Tri mladića povređena noćas

Izvor: Studio B, 08.Dec.2010, 11:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tri mladića povređena noćas

Hitna pomoć je tokom noći intervenisala 84 puta od čega 16 na javnim mestima, a tri mladića lakše su povređena u jednoj nezgodi u saobraćaju i tuči, rekla je jutros portparolka Hitne pomoći Nada Macura.

Oko 20.30 u Kosovskoj ulici ispred broja 15 u Surčinu, zapalio se automobil i lakše je povređen muškarac od 27 godina. On je navodno u alkoholisanom stanju, svestan i orijentisan prevežen u Urgentni centar. Muškarac od 59 godine koji je bio na licu mesta nije povređen.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Studio B << />
Prema rečima Macure, dva mladića su povređena u tuči nešto posle ponoći u ulici Ivana Milutinovića 46 u Borči. Jedan je prevežen na Maksilofacijalnu hirurgiju, a drugi u Urgentni centra Kliničkog centra Srbije.

Tokom noći najviše su se javljali asmatičari, a u poslednja 24 časa Hitna pomoć intervenisala je 217 puta od čega 63 na javnim mestima.

Nastavak na Studio B...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Hitna pomoć noćas obavila 84 intervencije

Izvor: SrbijaNet.rs, 08.Dec.2010

Hitna pomoć je tokom noći obavila 84 intervencije, od kojih 16 na javnom mestu, i u tom periodu dve osobe su povredjene u tuči, a jedna prilikom požara na automobilu, izjavila je Tanjugu portparol te zdravstvene službe dr Nada Macura. Oko ponoći

Nastavak na SrbijaNet.rs...

Visoke temperature u decembru loše za zdravlje

Izvor: Blic, 08.Dec.2010

BEOGRAD - Neuobičajeno visoke temperature za ovo doba godine loše su uticale na zdravlje, pa su ekipe Hitne pomoći danas imale oko 100 intervencija, a najčešća dijagnoza bila je šlog, izjavila je portparolka te službe Nada Macura...Prema njenim rečima, trećina intervencija zabeležena na javnom...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Studio B. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Studio B. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.