SPORT, KOTLIĆI, STARI ZANATI Evo šta vas sve očekuje na sutrašnjem Porodičnom uranku

Izvor: Blic, 29.Apr.2017, 16:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SPORT, KOTLIĆI, STARI ZANATI Evo šta vas sve očekuje na sutrašnjem Porodičnom uranku

"Porodični uranak" sutra će u 10.00 okupiti brojne sugrađane i grupe građana na platou ispred Istočnih kapija Beograda, a sve sa ciljem dobrog druženja i zabave.

Ova kulturno-sportska manifestacija osmišljena je na inicijativu građana Zvezdare, a učešće u njoj uzeće nekoliko kulturno-umetničkih, ekoloških i sportskih udruženja.

Uz bogat zabavni program posetioci će moći da razgledaju izložene rukotvorine na štandovima u okviru bazara koji će trajati >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << do 13.30 sati na platou. Predstaviće se udruženja "Stari zanati", Zvezdarski ekološki centar ZEC, KUD "Cvetković", Udruženje građana "Plava školjka", autori fresaka, proizvođači voća i cveća, ljutih papričica, turističke ponude.

U sportskom delu učestvovaće karate klub Vašide, džudo klub Trudbenik, odbojkaški klub Laki star, streljačka družina Vidikovac... Posetioci će moći da se oprobaju i u nadvlačenju kanapa, badmintonu, košarci, a program obuhvata i paraolimpijske discipline.

Završnica programa je kotlić - zajednički ručak koji će pripremiti ribari iz Grocke.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

ONI SU VEĆ URANILI Druženje, izložbe, sport, ali i doborovoljno davanje krvi na "Porodičnom uranku" kod Istočne kapije

Izvor: Blic, 30.Apr.2017, 13:22

Stanovnici gradske opštine Zvezdara organizovali su danas manifestaciju "Porodični uranak", na platou ispred kula Rudo, u okviru koje će tokom dana nastupiti kulturno-umetnička i sportska društva, a posetioci učestvovati u brojnim aktivnostima...Manifestaciju je podržala i Gradska opština Zvezdara,...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.