Izvor: DANuBeogradu.rs, 06.Jul.2016, 12:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Radovi u toku: Grade se terminusi na Novom Beogradu

Počela je ranije najavljena izgradnja autobuskih terminusa na Novom Beogradu. Po planu reorganizacije linija gradskog prevoza priprema se izmeštanje terminusa za veliki broj linija koje trenutno završavaju u centru grada. Tu se pre svega misli na linije prevoza koje terminišu na Trgu republike, ali i na pojedine linije minibusa i buduće linije elektrobuseva. Radi se ... The post Radovi u toku: Grade se terminusi na Novom Beogradu appeared first on Dan u Beogradu.

Nastavak na DANuBeogradu.rs...






Povezane vesti

Sele autobuse iz centra, već niču stajališta FOTO

Izvor: B92, 06.Jul.2016

Beograd -- Na Novom Beogradu je već krenula izgradnja već najavljenih autobuskih terminusa za veliki broj linija koje trenutno završavaju u centru grada...Tu se pre svega misli na linije prevoza koje terminišu na Trgu republike, ali i na pojedine linije minibusa i buduće linije elektrobuseva...Radi...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta DANuBeogradu.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta DANuBeogradu.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.