Radnici saobraćajnog preduzeća iz Bazela u poseti Beogradu

Izvor: Studio B, 16.Sep.2010, 14:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Radnici saobraćajnog preduzeća iz Bazela u poseti Beogradu

Gradsko saobraćajno preduzeće „Beograd” najavilo je da će od 17. do 19. septembra u Beogradu boraviti grupa radnika gradskog saobraćajnog preduzeća iz Bazela.

To je prva poseta radnika saobraćajnog preduzeća iz Bazela Beogradu. Za vreme trodnevnog boravka oni će posetiti GSP „Beograd” i obići značajna mesta srpske prestonice.

Saradnja švajcarskog grada i Beograda počela je 2001. godine i od tada je glavni grad dobio 30 motornih kola i 25 prikolica.

Nastavak na Studio B...






Povezane vesti

Odloženo sudjenje po tužbi INA-e

Izvor: Beta, 17.Sep.2010, 13:20

BEOGRAD, 17. septembra 2010. (Beta) - Sudjenje po tužbi hrvatske naftne kompanije Ina protiv države Srbije zbog prodaje preduzeća Beopetrol u Privrednom sudu u Beogradu odloženo je u petak, jer su obe strane podnele podneske na tužbu...Naredno ročište biće naknadno zakazano, a strankama je...

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Studio B. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Studio B. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.