Izvor: S media, 07.Nov.2012, 18:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Protest studenata: Odblokirana Nemanjina ulica

Studenati koji su protestovali ispred Ministarstva prosvete i tražili besplatno školovanje za sve, razišli su se i krenuli na Filozofski fakultet gde će u 20 sati biti održan plenum.

Više od 500 studenata koji traže besplatno obrazovanje okupilo se danas posle 17 časova ispred Ministarstva prosvete u Nemanjinoj ulici. Saobraćaj niz Nemanjinu ka Železničkoj stanici u tom periodu bio je obustavljen.

Predstavnici studenata koji su ušli u zgradu Ministarstva pozvala su pomoćnika ministra zaduženog za visoko obrazovanje profesora Slobodana Stupara da prisustvuje plenumu, ali je on odbio.

(Smedia/24 sata)

Foto: Beta,ilustracija

Nastavak na S media...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Protest studenata koji traže besplatno obrazovanje

Izvor: Studio B, 07.Nov.2012

Grupa od oko 150 studenata Univerziteta u Beogradu protestuje, tražeći od nadležnog Ministarstva prosvete besplatno obrazovanje. ..Oni su se okupili na Studentskom trgu u Beogradu, odakle su u protestnoj šetnji došli do Ministarstva prosvete u Nemanjinoj ulici, gde treba da uruče zahtev za studiranje...

Nastavak na Studio B...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.