Izvor: DANuBeogradu.rs, 25.Nov.2015, 21:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Premijera: Mora da ovo nije sve

U sredu, 2. decembra od 20.30, u Velikoj dvorani Sava centra premijerno će biti prikazan film „Mora da ovo nije sve“. Novi domaći film nije priča o humanosti, ovo nije priča o bolesti. Jovan Simić i Nađa Novaković kreirali su priču koja je promenila način razmišljanja u Srbiji na deset dana. Zajedno su „digli Srbiju ... The post Premijera: Mora da ovo nije sve appeared first on Dan u Beogradu.

Nastavak na DANuBeogradu.rs...






Povezane vesti

OVEKOVEČENA HUMANOST Premijera filma "Mora da ovo nije sve" u Sava Centru 2. decembra/VIDEO/

Izvor: Blic, 26.Nov.2015, 14:12

Premijera filma "Mora da ovo nije sve", koje se bavi humanitarnom aukcijom dresova koju je pokrenuo 23-godišnji student Jovan Simić, zakazana je za 2. decembar...Svečana premijera filma čiji je reditelj Uroš Maksimović biće u dvorani Sava Centra sa početkom u 20.30 časova...Podsećanja radi,...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta DANuBeogradu.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta DANuBeogradu.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.