Poplava ljubavi u Ulici otvorenog srca

Izvor: Studio B, 06.Sep.2014, 10:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Poplava ljubavi" u "Ulici otvorenog srca"

Vanredna manifestacija „Ulica otvorenog srca" pod nazivom „Poplava ljubavi" održava se do 20 časova u Svetogorskoj ulici.

Ulicu otvorenog srca svečano je u 12 sati otvorio gradonačelnik Beograda Siniša Mali, pozvavši građane da u što većem broju kupe narukvice i na taj način obezbede sredstva za pomoć deci iz poplavljenih područja, ali i da doniraju knjige.

Gradonačelnik Beograda je dodao i da je izuzetno ponosan na manifestacuju koja celoj Srbiji >> Pročitaj celu vest na sajtu Studio B << šalje poruku dobročinstva.

Posetioci kupovinom specijalnih narukvica učestvuju u obnovi vrtića u gradovima Srbije pogođenim majskim poplavama, a svi koji žele da pomognu mogu da donesu i knjige, sveske i školski pribor za obnovu biblioteka u vrtićima i osnovnim školama. Još jedan način donacije za obnovu vrtića jeste i slanje SMS-a na broj 3100. 

Svetogorska i Makedonska ulica zatvorene za saobraćaj

 

Zbog održavanja manifestacije „Ulica otvorenog srca - Poplava ljubavi", do 20 časova za saobraćaj su zatvorene ulice Svetogorska i Makedonska, na delu od Dečanske do Takovske ulice.

Trolejbuske linije JGS-a (28 i 41), čija trasa prolazi Svetogorskom i Makedonskom ulicom, neće saobraćati , a na liniji broj 40 broj vozila biće povećan za vreme održavanja manifestacije.

Autobusi sa linija broj 65 i 77 će u oba smera saobraćati delimično izmenjenim trasama. Vozila će se kretati Dečanskom, Braće Jugović, Bulevarom despota Stefana, Džordža Vašingtona, 27. marta i dalje redovnim trasama. Na izmenjenom delu trase vozila sa ovih linija koristiće postojeća stajališta JGP-a.

Nakon završetka manifestacije uspostavljaju se linije broj 28 i 41, a linije broj 65 i 77 vraćaju se na redovne trase.

Nastavak na Studio B...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

BEOGRAD: Siniša Mali otvorio humanitarnu Ulicu otvorenog srca

Izvor: Kurir, 06.Sep.2014

Gradonačelnik Beograda je pozvao prisutne da kupe specijalne narukvice od kojih prihod ide za pomoć mališanima u Obrenovcu, Paraćinu i Svilajncu, ali i drugim gradovima koji su pogođeni u majskim poplavama..BEOGRAD - Svetogorska ulica u Beogradu, uprokos lošijem vremenu, danas vrvi od graje mališana,...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Studio B. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Studio B. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.