Počinju građevinski radovi na novom pozorištu

Izvor: Studio B, 22.Sep.2010, 12:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Počinju građevinski radovi na novom pozorištu

Prva faza radova na novom pozorištu u kompleksu palilulske Ustanove kulture u Mitropolita Petra 8 završena je prošle nedelje, pa su se stekli uslovi za početak građevinskih radova.

Planirano je da se zidovi starog zdanja obnove i da se do kraja građevinske sezone podigne krov novog beogradskog teatra.

Tim povodom glumac Dragan Gagi Jovanović će sutra u 11 sati, na mestu buduće bine, izvesti nekoliko kraćih humorističkih monologa. Početku radova prisustvovaće >> Pročitaj celu vest na sajtu Studio B << i predsednik opštine Palilula Danilo Bašić.

Radni naziv novog pozorišta je „Beogradska komedija”, ali konačno ime znaće se posle konkursa koji traje do kraja godine. Zainteresovani svoje predloge mogu slati na mejl predsednik@palilula.org.rs, a nagrada za „kuma” ili „kumu” novog pozorišta biće dve sezonske karte u prvoj godina rada.

Planirano je da u novom teatru bude oko 500 sedišta.

Nastavak na Studio B...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Monolog na temelju novog pozorišta

Izvor: B92, 22.Sep.2010

Glumac Dragan-Gagi Jovanović na mestu buduće bine novog pozorišta u kompleksu palilulske Ustanove kulture u Beogradu, 23. septembra će izvesti nekoliko kraćih humorističkih monologa...Kako je saopšteno iz opštine Palilula, prva faza radova završena je prošle nedelje čime su se stekli uslovi...

Nastavak na B92...

Počinju građevinski radovi na novom pozorištu na Paliluli

Izvor: YU-Build.rs, 22.Sep.2010

Prva faza radova na novom pozorištu u kompleksu palilulske Ustanove kulture u Mitropolita Petra 8 završena je prošle nedelje, pa su se stekli uslovi za početak građevinskih radova. Planirano je da se zidovi starog zdanja obnove i da se do kraja građevinske sezone podigne krov novog beogradskog...

Nastavak na YU-Build.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Studio B. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Studio B. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.