Plesom pozvali na koncert Afro Cuban All Stars

Izvor: Studio B, 10.Maj.2014, 16:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Plesom pozvali na koncert Afro Cuban All Stars

Više od 50 plesača danas su u Knez Mihailovoj ulici zavodljivim latino igrama najavili koncert najpoznatijeg kubanskog orkestra "Afro Cuban All Stars" koji će se održati 17. maja u Sava Centru.

Građani prestonice koji su se zadesili na licu mesta stidljivo su pratili živahan ritam kojim je odzvanjao deo ispred Kulturnog centra Beograda.

Afro Cuban All Stars je jedinstven muzički sastav koji promoviše kubansku muziku, njegovi članovi su muzičari svih generacija >> Pročitaj celu vest na sajtu Studio B << koji neguju različite latino stilove među kojima su mambo, ća ća, rumba, son montuno, timba, guajira, danzon, abakua i bolero.

Predvođeni Huanom De Markosom, oni su među najzaslužnijim muzičarima za širenje popularnosti afro-kubanske muzike po svetu. Njihov album iz 1997. godine "A Toda Cuba Le Gusta" prvi je snimljen tokom legendarne Buena Vista Social Club sesije.

Za više od dve decenije uspešne karijere, "Afro-Cuban All Stars" je imao više Gremi nominacija, nekoliko dokumentarnih i igranih filmova koji su snimani o njima i u kojima su i sami učestvovali.

Ulaznice za koncert u prodaji po cenama od 1.900, 2.200 i 2.500 dinara na svim prodajnim mestima CS Eventima kao i na blagajnama: Sava centra, Kombank Arene, Bilet centra Beograda, Doma omladine, "Ušće" šoping centra.

Nastavak na Studio B...






Povezane vesti

Plesom pozvali na koncert Afro Cuban All Stars

Izvor: Akter, 10.Maj.2014

Više od 50 plesača danas su u Knez Mihailovoj ulici zavodljivim latino igrama najavili koncert najpoznatijeg kubanskog orkestra "Afro Cuban All Stars"

Nastavak na Akter...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Studio B. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Studio B. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.