PRVA POMOĆ NA VRUĆINI: Cisterne s vodom za piće od danas na 4 lokacije

Izvor: Kurir, 06.Jul.2015, 10:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PRVA POMOĆ NA VRUĆINI: Cisterne s vodom za piće od danas na 4 lokacije

Cisterne će biti postavljene na Trgu Republike kod "Staklenca", na donjoj okretnici na Zelenom vencu, na Slaviji i u Pionirskom parku, blizu stanice

BEOGRAD - Cisterne sa vodom za piće će danas, od 10 do 15 sati, biti postavljene na nekoliko lokacija u gradu, zbog najavljenih tropskih vrućina.

Kako je saopštio "Beokom servis", cisterne će biti postavljene na Trgu Republike kod "Staklenca", na donjoj okretnici na Zelenom vencu, na Slaviji i u Pionirskom parku, blizu stanice. Ukoliko bude bilo potrebe, sutra i prekosutra, biće postavljene i dodatne cisterne na više lokacija.

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

Danas cisterne sa vodom na više lokacija

Izvor: Akter, 06.Jul.2015

Zbog najavljenih tropskih vrućina, danas od 10 do 18 časova biće postavljene cisterne s vodom za piće na nekoliko lokacija u gradu - na Trgu Republike kod "Staklenca", na donjoj okretnici na Zelenom vencu, na Slaviji i u Pionirskom parku, blizu stanice, saopštavaju iz "Beokom servisa"..Ako bude...

Nastavak na Akter...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.