PREDSTAVLJANJE STUDIJE ZAŠTITE BOJČINSKE ŠUME

Izvor: Kurir, 20.Mar.2012, 16:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PREDSTAVLJANJE STUDIJE ZAŠTITE BOJČINSKE ŠUME

JP Srbijašume i Sekretarijat za zaštitu životne sredine Beograda predstaviće sudiju zaštite Bojčinske šume

SURČIN - Javno preduzeće "Srbijašume", Zavod za zaštitu prirode Srbije, Sekretarijat za zaštitu životne sredine Beograda i Opština Surčin predstaviće u sredu "Studiju zaštite Bojčinske šume", čime će obeležiti Međunarodni dan šuma 21. mart i Svetski dan voda 22. mart.

Bojčinska šuma je jedna od dragocenih zelenih oaza Beograda, >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << koja svojim prirodnim, ambijentalnim, kulturno-rekreativnim i drugim vrednostima doprinosi unapređenju kvaliteta životne sredine Beograda i očuvanju biodiverziteta u gradskoj sredini.

Prezentacija "Studije zaštite Bojčinske šume" će biti prilika da se najširoj javnosti ukaže na značaj i korist šuma, kao i vodnog resursa takvih područja, kao i na neophodnost zaštite, očuvanja i mudrog upravljanja tim dragocenim prirodnim resursima, navode u "Srbijašumama".

Učesnici te manifestacije, koja će se odvijati na Letnjoj pozornici Bojčinske šume, na taj način će se pridružiti mnogobrojnim organizacijama širom sveta u obeležavanju Međunarodnog dana šuma i Svetskog dana voda.

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Svetski dan šuma i voda

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 21.Mar.2012, 02:51

BEOGRAD -..Međunarodni dan šuma i Svetski dan voda biće obeležen predstavljanjem Studije zaštite Bojčinske šume, saopštilo je danas JP "Srbijašume"...Obeležavanje 21. marta- Međunarodnog dana šuma i 22. marta- Svetskog dana voda, organizovaće Javno preduzeće "Srbijašume", Zavod za zaštitu...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.