Otvorena rekonstruisana pijaca u Bloku 44  (VIDEO)

Izvor: S media, 22.Maj.2011, 14:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Otvorena rekonstruisana pijaca u Bloku 44 (VIDEO)

Svečano otvorena rekonstruisana pijaca u Bloku 44 na Novom Beogradu. Gradonačelnik Dragan Đilas kaže da će se nastaviti sa rekonstrisanjem pijaca po gradu.

Rekonstrusana pijaca u Bloku 44 na Novom Beogradu na kojoj će se snabdevati oko 70.000 građana tog dela grada otvorena je danas uz prisustvo gradskih zvaničnika.

Nova pijaca pripada tipu pijaca u naselju, a u okviru nje se nalazi 400 tezgi za voće i povrće, 120 rashladnih vitrina za prodaju >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << mlečnih proizvoda i živinskog mesa i 52 objekta za prodaju mešovite robe.

Ističući da su pijace svojevrsni brend Beograda i jedno od najuspešnijih preduzeća u gradu, gradonačelnik Dragan Djilas naveo je da je ponosan što može jedan takav objekat da ustupi Beograđanima na korišćenje.

"Ovo je prva velika rekonstrukcija neke pijace u Beogradu, sada nas očekuje projekat "pijace trga' u Zemunu i nadam se da će rukovodstvo preduzeća "Gradske pijace" i dalje nastaviti sa rekonstrukcijom ostalih pijaca", rekao je Djilas novinarima nakon obilaska pijace.

Rekonstruisana Cvetkova pijaca do kraja maja

Završena rekonstrukcija Tašmajdanskog parka

Vozom duplo brže od Batajnice do centra grada

Direktor JKP "Gradske pijace " Dragan Pušara naveo je da će se pijace u naseljima, kao što je ova, dalje razvijati kao zatvorene pijace čija je glavna funkcija da u modernom prostoru obezbede direktnu prodaju poljoprivrednih proizvoda građanima u velikim naseljima.

Rekonstrukcija pijace u Bloku 44 počela je krajem prošle godine i koštala je oko 150 miliona dinara, a prema rečima Pušare novac uložen u njenu obnovu biće isplaćen u roku od tri godine.

Pijaca je pokrivena video nadzorom, uređen je javni toalet i prostorije za obezbeđenje, a u donjem delu pijace, prema ulici Juruja Gagarina formiran je pijačni trg površine više od 3.500 metara kvadratnih sa komplatrnim mobilijarom i zelenilom.

(Tanjug)

Nastavak na S media...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Đilas: Što pre rešiti problem lažnih dojava o bombama

Izvor: Blic, 22.Maj.2011

Gradonačelnik Beograda Dragan Đilas rekao je danas da je proteklih dana vodio intenzivnu komunikaciju sa ministrom unutrašnjih poslova Ivicom Dačićem kako da se reši problem sve češćih dojava o lažnim bombama na Brankovicm mostu...- Proteklih dana vodio sam intenzivnu komunikaciju sa Dačićem...

Nastavak na Blic...

ĐILAS: REŠITI PROBLEM LAŽNIH DOJAVA

Izvor: Kurir, 22.Maj.2011

BEOGRAD - Gradonačelnik Beograda Dragan Đilas rekao je da je proteklih dana vodio intenzivnu komunikaciju sa ministrom unutrašnjih poslova Ivicom Dačićem kako da se reši problem sve češćih dojava o lažnim bombama na Brankovicm mostu..."Proteklih dana vodio sam intenzivnu komunikaciju sa Dačićem...

Nastavak na Kurir...

Đilas:Rešiti problem lažnih dojava o bombama (VIDEO)

Izvor: S media, 22.Maj.2011

Povodom učestalih lažnih dojava o bombi u glavnom gradu, gradonačelnik Đilas najavio rešavanje tog problema. ..Gradonačelnik Beograda Dragan Đilas rekao je danas da je proteklih dana vodio intenzivnu komunikaciju sa ministrom unutrašnjih poslova Ivicom Dačićem kako da se reši problem sve...

Nastavak na S media...

Otvorena rekonstruisana pijaca NBG

Izvor: B92, 22.Maj.2011

Beograd -- Na Novom Beogradu u Bloku 44 je na površini većoj od 3.000 kvadratnih metara otvorena rekontruisana pijaca, saopšteno je iz Gradske uprave...U zelenom delu pijace postavljeno je više od 400 tezgi, dok će mlečne i mesne prerađevine građani moći da kupe u posebnim prostorijama...Pijaca...

Nastavak na B92...

Prestonica dobila najsavremeniju pijacu

Izvor: Politika, 23.Maj.2011, 01:38

U Bloku 44 u Novom Beogradu otvorena pijaca na kojoj će se snabdevati oko 70.000 ljudi. – Objekat je „pokriven” video-nadzorom, a građani će imati mogućnost kupovine mesa i mlečnih proizvoda u mlečnoj hali..Pijaca u Bloku 44 u Novom Beogradu, koja je juče svečano otvorena, dobila je potpuno...

Nastavak na Politika...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.