Oprez! Večeras i u toku noći sneg u Beogradu

Izvor: Blic, 25.Jan.2015, 16:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Oprez! Večeras i u toku noći sneg u Beogradu

U poslepodnevnim satima pa tokom noći u Beogradu će vejati sneg, a gradske službe spremno dočekuju nove snežne padavine.

Gradski menadžer Goran Vesić izjavio je da se gradske službe i preduzeća nalaze u trećem stepenu pripravnosti dok će noćas on biti podignut za jedan stepen.

- So će biti posipana po kolovozu jer će temperatura biti oko nule, ali se ne očekuju veći problemi - istakao je gradski menadžer.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Vesić:Gradske službe spremno dočekuju nove snežne padavine

Izvor: Press, 25.Jan.2015

Sve gradske službe i preduzeća spremno dočekuju najavljene snežne padavine, koje se očekuju u drugoj polovini dana i tokom noći, izjavio je danas gradski menadžer Goran Vesić. . On je kako se navodi u saopštenju Grada,...

Nastavak na Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.