Opet gori fabrika kartona na Adi Huji, nema povređenih (VIDEO)

Izvor: Večernje novosti, 11.Avg.2017, 12:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Opet gori fabrika kartona na Adi Huji, nema povređenih (VIDEO)

Na gašenju požara angažovano je 35 vatrogasaca - spasilaca sa 12 vozila. U požaru nema povređenih, a uzroci će biti naknadno utvrđeni U "Fabrici hartija Beograd" na Adi Huji oko 11 časova došlo je do požara na deponiji kartona, a povređenih nema, saopštio je MUP.Na gašenju požara angažovano je 35 vatrogasaca - spasilaca sa 12 vozila. U požaru nema povređenih, a uzroci će biti naknadno utvrđeni, kaže se u saopštenju.
Pogledaj vesti o: Ada

Nastavak na Večernje novosti...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Vatrogasac koji je dehidrirao u požaru na Adi Huji na posmatranju u Urgentnom centru

Izvor: Beta, 11.Avg.2017

Vatrogasca Dušana Stefanovića, koji je danas dehidrirao tokom gašenja požara na deponiji kartona u "Fabrici kartona Beograd" na Adi Huji, obišli su u Urgentnom centru državni sekretar Ministarstva unutrašnjih poslova Milosav Miličković i načelnik Sektora za vanredne situacije Predrag Marić.Kako...

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.