Održane sportske igre u obnovljenom dvorištu OŠ „Sveti Sava

Izvor: Studio B, 09.Okt.2012, 17:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Održane sportske igre u obnovljenom dvorištu OŠ „Sveti Sava"

Završetak kompletne rekonstrukcije dvorišta u OŠ „Sveti Sava" u Avalskoj 8 obeležen je danas sportskim nadmetanjem.

Osim đaka i nastavnika, u sportskim igrama učestvovali su i gradska sekretarka za obrazovanje i dečju zaštitu Ljiljana Jovčić i predsednik opštine Vračar Branimir Kuzmanović.

Jovčićeva je tom prilikom najavila da će grad Beograd i u narednom periodu finansirati obimne radove na postavljanju ograde i sanaciji toaleta u Srednjoj zanatskoj >> Pročitaj celu vest na sajtu Studio B << školi, gde se obrazuju deca sa smetnjama u razvoju.

Mlađi đaci škole izveli su vežbe kojima se razvija spretnost i okretnost, dok su se đaci starijih razreda, njihovi nastavnici i gosti takmičili u malom fudbalu i nadvlačenju konopca.

Rekonstrukcijom dvorišta, đaci su dobili nov, oplemenjen prostor za odmor, igru i sport. U dvorištu je izgrađen sportski teren, teren za igru dece, formirane su popločane staze i nove zelene površine. U lepo uređenom i bezbednom dvorištu đaci će moći u slobodno vreme da se bave sportskim aktivnostima i da se druže.
Pogledaj vesti o: Sveti Sava

Nastavak na Studio B...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Obnovljeno dvorište u Oš „Sveti Sava“

Izvor: Danas, 09.Okt.2012

U osnovnoj školi „Sveti Sava“ na Vračaru obeležen je juče završetak rekonstrukcije školskog dvorišta.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Studio B. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Studio B. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.