Nedelju dana do isteka prijava za BESPLATAN SEMINAR profesionalnih veština!

Izvor: Telegraf.rs, 05.Maj.2016, 22:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nedelju dana do isteka prijava za BESPLATAN SEMINAR profesionalnih veština!

- Seminar ličnih i profesionalnih veština počinje 17. maja 2016. godine na Mašinskom fakultetu

- Prijave su otvorene od 22. aprila do 11. maja 2016. godine za studente svih fakulteta Univerziteta u Beogradu

- Seminar je organizovan uz podršku Ministarstva prosvete, nauke i tehnološkog razvoja

Seminar ličnih i profesionalnih veština održaće se sedmi put zaredom, uz podršku Ministarstva prosvete, nauke i tehnološkog razvoja, Univerziteta u Beogradu, Elektrotehničkog >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << fakulteta i vodeće švajcarske softverske agencije Namics, koja će voditi specijalni program edukacije za studente elektrotehnike, računarstva i informatike.

Prijavljivanje za "Soft Skills Academy" otvoreno je za studente sa svih fakulteta Univerziteta u Beogradu, a 50 najboljih kandidata biće izabrano da učestvuje u treninzima. Ove godine je po prvi put oformljen posebni program za studente IT usmerenja.

Foto: Promo

- Tokom trajanja seminara, svi učesnici će biti u prilici da prisustvuju edukativnim treninzima koje će voditi stručnjaci iz oblasti „mekih“ veština. Tokom petodnevnog događaja biće organizovano deset specijalizovanih treninga na temu vremenskog organizovanja, prezentacionih i komunikacionih veština, upravljanje projekatima, rešavanja konflikata i razvoja liderskih veština - objašnjava Anastasija Babić iz Udruženja studenata elektrotehnike Evrope.

- Srpski studenti vrlo brzo postaju stručnjaci svoje oblasti i po tome su poznati svuda u svetu. Međutim, kada treba da prenesu svoje ideje poslodavcima ili predstave razvoj svog projekta, često nailaze na nerazumevanje. Sticanjem „mekih“ veština koje ovaj seminar nudi, mogu postići odlične profesionalne rezultate - ističe Ketrin Ferari Simon iz Namicsa i jedan od predavača.

- Veoma mi je drago što je Elektrotehnički fakultet samo jedan od mnogih fakulteta koji pružaju podršku Udruženju studenata elektrotehnike Evrope, i prepoznaju značaj ovakvih projekata koji dopunjuju akademsko znanje sa praktičnim veštinama komunikacije i organizacije - zaključuje dr Zoran Jovanović, dekan Elektrotehničkog fakulteta u Beogradu.

(Telegraf.rs)

Nastavak na Telegraf.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Vlada poništila konkurs za nauku

Izvor: Večernje novosti, 06.Maj.2016, 09:52

Vlada Srbije poništila je Konkurs za finansiranje naučnih projekata za naredne četiri godine Vlada Srbije poništila je Konkurs za finansiranje naučnih projekata za naredne četiri godine.Konkurs je Ministarstvo prosvete raspisalo 13. aprila, da bi potom pred Vladu stiglo rešenje...

Nastavak na Večernje novosti...

Video-konferencija o kulturnom nasleđu u "Kupini"

Izvor: JužneVesti.com, 06.Maj.2016

Na Dan Evrope, 9. maja u 18 sati, u bioskopu "Kupina" biće održana video konferencija „Kulturno nasleđe kao pokretač razvoja” na kojoj će učestvovati predstavnici UNESCO fondova, Ministarstva kulutre i Univerziteta Sorbona u Parizu.

Nastavak na JužneVesti.com...

Iz ovih udžbenika će učiti đaci u Srbiji

Izvor: Mondo, 06.Maj.2016

Ministarstvo prosvete, nauke i tehnološkog razvoja, u skladu sa Zakonom o udžbenicima, objavilo Katalog udžbenika koji će se u osnovnim školama koristiti od školske 2016/2017. do 2018/2019. godine...Foto: Mondo/ Goran Sivački..U aplikaciji dat je pregled o broju izabranih udžbeničkih kompleta...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.