Vlada poništila konkurs za nauku

Izvor: Večernje novosti, 06.Maj.2016, 09:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vlada poništila konkurs za nauku

Vlada Srbije poništila je Konkurs za finansiranje naučnih projekata za naredne četiri godine Vlada Srbije poništila je Konkurs za finansiranje naučnih projekata za naredne četiri godine.Konkurs je Ministarstvo prosvete raspisalo 13. aprila, da bi potom pred Vladu stiglo rešenje o poništavanju konkursa sa obrazloženjem da nije objavljen u skladu sa pravnim procedurama, kao i da je u suprotnosti sa drugim zakonima i Ustavom.Ministarstvo prosvete nauke i tehnološkog razvoja ima rok od 90 dana za objavljivanje novog konkursa, a svih 11.000 istraživača nastaviće da se finansiraju do kraja godine preko dosadašnjih projekata.

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

Vlada poništila konkurs za nauku; Verbić: Ponudiću ostavku premijeru

Izvor: Večernje novosti, 06.Maj.2016

Vlada Srbije poništila je Konkurs za finansiranje naučnih projekata za naredne četiri godine. Moj tim je dve godine radio nešto što je poništeno. Ja preuzimam punu odgovornost za to, naveo je ministar Verbić Vlada Srbije poništila je Konkurs za finansiranje naučnih projekata...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.