Najbolji đaci sa Palilule danas putuju na Krf

Izvor: 24sata, 17.Avg.2014, 01:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Najbolji đaci sa Palilule danas putuju na Krf

Đaci generecije iz 17 palilulskih osnovnih škola otputovaće danas na Krf u organizaciji pravoslavnog časopisa za decu "Svetosavsko zvonce" i opštine Palilula.

"Stopama naših predaka" naziv je putovanja zabavno - edukativnog karaktera i uključuje brojne kreativne radionice i obilazak kulturno-istorijske baštine Krfa.

Od prošle godine opština Palilula nagrađuje putovanjem svoje najbolje đake.

Njih će na desetodnevni zasluženi odmor ispratiti danas u 16.30 ispred Saborne crkve patrijarh srpski gospodin Irinej i predsednik opštine Palilula Stojan Nikolić.

Nastavak na 24sata...






Povezane vesti

Srpski đaci na Krfu

Izvor: Studio B, 17.Avg.2014

"Stopama naših predaka" - tako se zove akcija u okviru koje su djaci generacije iz 17 osnovnih i srednjih škola sa Palilule, iz poplavljenih područja i Republike Srpske otputovali na ostrvo Krf...Put su organizovali opština Palilula i pravoslavnog časopisa za decu "Svetosavsko zvonce"...To je, kažu...

Nastavak na Studio B...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 24sata. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 24sata. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.