NOĆ U BEOGRADU Petoro lakšše povređeno u tri saobraćajne nezgode

Izvor: Blic, 22.Maj.2016, 08:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NOĆ U BEOGRADU Petoro lakšše povređeno u tri saobraćajne nezgode

Hitna pomoć je protekle noći u Beogradu intervenisala 139 puta od kojih 35 na javnom mestu, uključujući tri saobraćajne nezgode, u kojima je ukupno povređeno pet osoba, ali nijedna nije zadobila tešku traumu.

U 18.56 sati na Ibarskoj magistrali kod Železnika, na putu ka Rušnju, intervenisale su dve lekarske ekipe koje su na licu mesta zbrinule tri osobe i prebacile ih u Urgentni centar na odeljenja neurohirurgije i ortopedije, rekla je Tanjugu portparol Hitne pomoći Nada >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << Macura.

U Bulevaru oslobođenja, kod "Franša", motorista je u 19.35 sati pao sa motora, nakon čega je prevezen u Urgentni centar na neurohirurgiju.

U Urgentni centar je prebačena i osoba koja je povređena u saobraćajnoj nezgodi na uglu Bulevara Kralja Aleksandra i Mite Ružića u 21.32 sati.

Tokom noći zabeleženi su i slučajevi alkoholisanih na ulici, povrede glave i pojedinačne tuče, a za pomoć su se pojačano javljali psihijatrijski bolesnici i osobe koje su se žalile na bol u grudima, rekla je Macura.

Prema njenim rečima, juče je Hitna pomoć imala ukupno 115 intervencija od čega 48 na javnom mestu, a dogodilo se sedam saobraćajnih nezgoda, od kojih nijedna sa teškom traumom.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

BG: Mladić izboden na Dušanovcu

Izvor: B92, 22.Maj.2016

Beograd -- Mladić star 22 godine izboden je sinoć na Dušanovcu, rečeno je za agenciju Beta u Hitnoj pomoći...Kako navode, ekipe Hitne pomoći su ga po zbrinjavanju na licu mesta, prevezle u Urgentni centar na hirurgiju...Osim toga, u Beogradu su se u toku noći dogodile tri saobraćajne nezgode...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.