“NALEPNICU VLADE KUPIO SAM NA PIJACI!”: Vozač koji je izazvao sudar s tramvajem kaže da se “LAKŠE KREĆE PO GRADU S NJOM”!

Izvor: Telegraf.rs, 29.Jul.2016, 12:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

“NALEPNICU VLADE KUPIO SAM NA PIJACI!”: Vozač koji je izazvao sudar s tramvajem kaže da se “LAKŠE KREĆE PO GRADU S NJOM”!

Iako su očevici i neki mediji naveli da je u pitanju vozilo državnih organa Srbije, iz MUP-a su to nešto kasnije demantovali i naveli da je utvrđeno da je vozilo privatno.

Kako piše "Blic", u pitanju je lažna nalepnica Vlade Srbije, a vozač Milan D. za koga se navodi da je funkcioner SPS je, tvrdi list, rekao policiji da ju je "kupio na pijaci".

- Ja sam vlasnik privatne firme. Prosto, trebalo mi je. Lakše se svuda krećem po gradu sa njom i parkiram - citira se njegova >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << izjava sa uviđaja.

Istovremeno, mediji su nakon sudara objavili i da je vozač, koji je sa još jednom osobom iz automobila zbog povreda prebačen u Urgentni centar, pre udesa boravio u "nekom od ministarstava".

Protiv vozača če biti podnete prijave i zbog sudara i zbog nalepnice, kao i da u Vladi Srbije nisu iznenađeni zbog nalepnice.

- Proveravali smo, nije je dobio od državnih organa. Međutim, nije retkost da se nalepnice, rotacije i mnoge druge stvari kupuju na pijacama i zloupotrebljavaju - kaže sagovornik lista.

Crni "audi" sudario se u četvrtak sa tramvajem na liniji 9 na uglu Nemanjine i Balkanske u centru Beograda, kada dve osobe su povređene.

Na toj raskrnici vozila u Nemanjinoj imaju obavezan pravac kretanja pravo ili desno što je jasno označeno signalizacijom - saobraćajnim znacima i strelicama na asfaltu, a "audi" je nedozvoljeno radio polukružno skretanje preko dva para tramvajskih šina.

(Telegraf.rs)

Nastavak na Telegraf.rs...






Povezane vesti

SUDAR FUNKCIONERA SPS U BEOGRADU Na "audiju" lažne oznake Vlade, vozač rekao da ih je kupio NA PIJACI

Izvor: Blic, 29.Jul.2016

Milan Divljak (66) sudario se juče svojim „audijem A6“ s tramvajem u beogradskoj Nemanjinoj ulici, a pravu pometnju napravila je lažna nalepnica Vlade koju je imao na svom vozilu...Naime, njegov crni luksuzni automobil udario je tramvaj koji saobraća na liniji 9, i to na uglu Nemanjine i Balkanske...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.