Macura: Broj lekarskih intervencija nije povećan

Izvor: Blic, 05.Avg.2015, 14:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Macura: Broj lekarskih intervencija nije povećan

Hitna pomoć je danas do 12.30 sati obavila 57 intervencija od kojih 19 na javnim mestima, izjavila je portparol Hitne pomoći Nada Macura i dodala da broj intervencija nije povećan uprkos visokim temperaturama.

Macura je rekla da broj lekarskih intervencija, uprkos veoma toplom vremenu, nije povećan, nego da je čak obavljen i manji broj od uobičajenog.

Lekarima su se obraćale sve vrste bolesnika, istakla je portparol Hitne pomoći.

Jutros nešto pre 9 >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << sati u Ulici Mitra Trifunovića Uče u Borči u saobraćajnom udesu teže je povređen vozač motocikla koji je prevezen na odeljenje za reanimaciju Urgentnog centra, dodala je Macura.

U Beogradu je u 13 sati izmerena temperatura vazduha od 34 stepena.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Macura: Do 13 sati Hitna pomoć imala 75 intervencija

Izvor: Blic, 06.Avg.2015, 13:57

Hitna pomoć je danas do 13.20 časova obavila 75 intervencija od kojih 30 na javnim mestima, izjavila je portparol Hitne pomoći Nada Macura i dodala da broj intervencija nije povećan uprkos veoma toplom vremenu...Macura je Tanjugu rekla da se učestalošću obraćanja lekarima nije izdvojila nijedna...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.