Lančani sudar u centru Beograda

Izvor: S media, 28.Dec.2010, 11:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Lančani sudar u centru Beograda

U lančanom sudaru, koji se dogodio jutros oko 8 sati u Beogradu, povređeno šest osoba, od kojih je dvoje dece, izjavila za S media portal dr Nada Macura. Iz MUP-a kažu da je do sudara je došlo na uglu ulica Cvijićeve i Starine Novaka, kada je autobus uleteo u raskrsnicu.

U lančanom sudaru koji se jutros dogodio oko 8.00 sati na uglu ulica Cvijićeve i Starine Novaka povredjeno je šet osoba, od kojih dvoje dece.

Portparol Hitne pomoći dr Nada >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << Macura kaže za S media portal da je najteže povredjena 35-godišnja žena koja je bila u taxiju.

“Ona je zadobila potres mozga, povrede lica i ruke, dok je vozač taxija zadobio povredu kičme”, kaže dr Macura.

U nesreći su lakše povredjena i dvojica osmogodišnjih blizanaca, koji su zadobili poderotine na kolenima, dok je njihova majka prošla bez povreda.

Tri ekipe Hitne pomoći ukazale su prvu pomoć povređenima, nakon čega su svi smešteni u Urgentni centar.

Kako je Tanjugu rečeno u MUP-u, do sudara je došlo kada je autobus pančevačkih tablica proleteo na raskrsnici Cvijićeve i Starine Novaka. U sudaru su učestvovala četiri utomobila, a uzrok nesreće još uvek nije poznat.

(S media, Tanjug)

Nastavak na S media...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Autobus izazvao lančani sudar: Povređeno šestoro, među kojima dvoje dece

Izvor: Blic, 28.Dec.2010

Šest osoba, među kojima dva brata blizanca od osam godina, povređeno je u teškoj saobraćajnoj nesreći jutros u 7.55 sati na uglu Ulica Cvijićeve i Starine Novaka u Beogradu...Od njih šestoro, dve osobe su zadobile teške povrede, dok će ostali uskoro moći kući. U nezgodi je učestvovo autobus...

Nastavak na Blic...

Lančani sudar u centru Beograda

Izvor: RTS, 28.Dec.2010

Pet osoba povređeno u saobraćajnoj nesreći koja se jutros dogodila u centru Beograda. U udesu su učestvovala četiri automobila i autobus gradskog prevoza. Povređeni prevezeni u Urgentni centar...Saobraćajna nesreća u kojoj je učestvovao autobus gradskog prevoza i četiri automobila, dogodila...

Nastavak na RTS...

Šest osoba povredjeno u lančanom sudaru u centru Beograda

Izvor: Studio B, 28.Dec.2010

Šest osoba, među kojima dva osmogodišnja dečaka, povređeno je jutros u lančanom sudaru na uglu ulica Starine Novaka i Cvijićeve u Beogradu, rečeno je u Hitnoj pomoći i MUP-u ..Portparolka Hitne pomoći Nada Macura rekla je da su povređene dve žene od 35 i 47 godina, muškarci od 47 i 27 i...

Nastavak na Studio B...

Beograd: Lančani sudar, šestoro povređeno

Izvor: Vesti-online.com, 28.Dec.2010

U lančanom sudaru koji se jutros oko osam sati dogodio na uglu ulica Cvijićeve i Starine Novaka povređeno je šet osoba, od kojih dvoje dece, izjavila je portparol Hitne pomoći Nada Macura...Najteže je povređena 35-godišnja žena koja je zadobila potres mozga, povrede lica i ruke, dok je vozač...

Nastavak na Vesti-online.com...

Lančani sudar u Beogradu

Izvor: RTV Pink, 28.Dec.2010

U sudaru u centru Beograda povređeno šest osoba. . . U lančanom sudaru koji se jutros dogodio oko 8.00 sati na uglu ulica Cvijićeve i Starine Novaka povređeno je šet osoba, od kojih dvoje dece, izjavila je Tanjugu portparol Hitne pomoći Nada Macura. .

Nastavak na RTV Pink...

Lančani sudar u Cvijićevoj

Izvor: Danas, 28.Dec.2010

Na uglu Ulica Cvijićeve i Starine Novaka juče je došlo do lančanog sudara u kojem je učestvovao autobus i četiri automobila.

Nastavak na Danas...

POVREĐENO ŠEST OSOBA

Izvor: Kurir, 29.Dec.2010, 11:05

Nesvakidašnji sudar!..Šest osoba, među kojima dva brata blizanca od osam godina, povređeno je u sudaru autobusa i četiri vozila juče oko 7.30 sati na uglu Cvijićeve i ulice Starine Novaka u Beogradu. Svi povređeni su kolima Hitne pomoći prevezeni u Urgentni centar, a kako saznajemo u toj ustanovi,...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.