Izmena režima saobraćaja zbog radova na pešačkoj stazi Trolejbuskog mosta

Izvor: Studio B, 03.Nov.2011, 17:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Izmena režima saobraćaja zbog radova na pešačkoj stazi Trolejbuskog mosta

Zbog radova na pešačkoj stazi Trolejbuskog mosta, od 22 sata 4. novembra do 6. novembra u ponoć doći će do delimičnog suženja krajnje desne saobraćajne trake na mostu u smeru od Topčiderske zvezde ka Ulici kneza Miloša ka centru.

Tokom izvođenja radova, za saobraćaj ostaju otvoreni uključenje na Trolejbuski most iz Bulevara vojvode Mišića (iz pravca Sajma i Savske) ka Ulici kneza Miloša ka centru i isključenje sa Trolejbuskog mosta ka Savskoj ulici, Bulevaru vojvode >> Pročitaj celu vest na sajtu Studio B << Mišića i na most „Gazela".

Zbog radova na postavljanju kišne kanalizacije na glavnom pravcu „Gazele", iznad Gornjosavske ulice takođe će biti izmenjen režim saobraćaja. U noći između četvrtka i petka, 3. i 4. novembra, i petka i subote, 4. i 5. novembra, od 22 do 4 sata za saobraćaj će biti zatvorena srednja i desna saobraćajna traka Gornjosavske ulice ispod konstrukcije mosta u smeru od Bulevara vojvode Mišića ka Savskoj ulici. Između subote i nedelje, 5. i 6. novembra, i nedelje i ponedeljka, 6. i 7. novembra, od 22 do 4 sata za saobraćaj će ispod konstrukcije mosta u smeru od Bulevara vojvode Mišića ka Savskoj ulici biti zatvorene krajnja leva saobraćajna traka i ulivno-izlivna saobraćajna traka - isključenje sa „Gazele" u Gornjosavsku i Savsku ulicu i uključenje na „Gazelu" iz Gornjosavske ulice iz pravca Bulevara vojvode Mišića od Sajma.

Tokom izvođenja radova, isključenje sa mosta „Gazela" u Gornjosavsku i Savsku ulicu i uključenje na „Gazelu" iz Gornjosavske ulice iz pravca Bulevara vojvode Mišića od Sajma biće otvoreno za saobraćaj.

Zbog radova na postavljanju metalne platforme na ivicama stajališnih perona Tramvajskog mosta doći će do potpune obustave tramvajskog saobraćaja preko Mostarske petlje od 5. novembra u 1. sat do 7. novembra u 3 sata.

Iz „Puteva Srbije" apeluju na sve učesnike u saobraćaju da obrate pažnju na postavljenu privremenu saobraćajnu signalizaciju, prilagode brzinu kretanja postojećim uslovima i povedu računa o bezbednosti radnika na putu.

Sve dodatne informacije o izmenama režima saobraćaja zbog radova na „Gazeli" mogu se pronaći na internet-prezentaciji JP „Putevi Srbije" na adresi www.putevi-srbije.rs.

Nastavak na Studio B...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Počela sanacija Klaničkog mosta

Izvor: Studio B, 03.Nov.2011

Sanacija Klaničkog mosta, izuzetno značajnog za tranzitni saobraćaj, počela je nedavno, rečeno je u Javnom komunalnom preduzeću „Beograd-put"...Zbog ovih radova saobraćaj na mostu, tačnije od Poenkareove do Dunavske ulice, zatvoren je do 13. novembra, a tranzitna trasa je preusmerena i obeležena...

Nastavak na Studio B...

ZBOG SANACIJE KLANIČKI MOST ZATVOREN DO 13. NOVEMBRA

Izvor: Kurir, 03.Nov.2011

BEOGRAD - Sanacija Klaničkog mosta, izuzetno značajnog za tranzitni saobraćaj, počela je nedavno, rečeno je u Javnom komunalnom preduzeću "Beograd put". Zbog ovih radova saobraćaj na mostu, tačnije od Poenkareove do Dunavske ulice, zatvoren je do 13. novembra, a tranzitna trasa je preusmerena...

Nastavak na Kurir...

IZMENA SAOBRAĆAJA ISPOD "GAZELE"

Izvor: Kurir, 04.Nov.2011, 14:04

BEOGRAD - Srednja i desna saobraćajna traka Gornjosavske ulice, ispod konstrukcije mosta "Gazela", u smeru od Bulevara vojvode Mišića ka Savskoj ulici, biće zatvorena za saobraćaj od 22 do 04 sata između petka i subote, najavili su "Putevi Srbije."..Saobraćaj je izmenjen zbog izvođenja radova...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Studio B. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Studio B. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.