Izvor: DANuBeogradu.rs, 22.Sep.2015, 08:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Gradski prevoz: Od 1. oktobra niže cene karata i do 40 odsto

Primenom novog tarifnog sistema u javnom gradskom prevozu od 1. oktobra biće smanjene cene karata, naročito u prigradskim delovima grada, gde će cena biti 40 odsto niža. – Oni koji su plaćali više od 7.000 RSD za zone 3 i 4, sada će plaćati 4.900 RSD, što je mnogo pravednije. Naši građani iz prigradskih opština ... The post Gradski prevoz: Od 1. oktobra niže cene karata i do 40 odsto appeared first on Dan u Beogradu.

Nastavak na DANuBeogradu.rs...






Povezane vesti

Jedno naselje, a dve zone!

Izvor: Večernje novosti, 22.Sep.2015

ZA manje od deset dana Beograd će biti podeljen na četiri zone, pa će i gradski prevoz biti tarifiran u skladu sa novim "granicama". Razlog da se raduju najviše imaju žitelji obodnih delova glavnog grada, jer će od 1. oktobra cena karata za 80 procenata građana koji se voze prigradskim saobraćajem...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta DANuBeogradu.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta DANuBeogradu.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.