Izvor: Blic, 24.Okt.2008, 14:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

GSP: Izmena saobraćaja zbog radova na Slaviji

Gradsko saobraćajno preduzeće (GSP) Beograd saopštilo je danas da će tokom vikenda zbog radova na zameni tramvajskih skretnica biti izmenjene trase tramvajskih linija koje saobraćaju preko Slavije.

U današnjem saopštenju GSP se navodi da će zbog radova biti ukinute linije 10 i 14, dok će tramvaji na liniji 2 i 12L saobraćati - Nemanjinom, Resavskom, Bulevarom kralja Aleksandra i dalje redovnom trasom.

Vozila sa linija 9 i 7L će saobraćati trasom linije 7L >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << i nosiće oznaku 9L, a biće uvedena i privremena autobuska linija 9A koja će saobraćati od Slavije do Banjice 2.

Radovi na tramvajskim skretnicama u Bulevaru oslobođenja i Nemanjinoj ulici počeće u subotu, 25. oktobra u jedan sat posle ponoći i trajaće do ponedeljka, 27. oktobra.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Za vikend izmene rada pojedinih linija GSP-a

Izvor: Kurir, 24.Okt.2008

BEOGRAD, 24. oktobra (Tanjug) - Gradsko saobraćajno preduzeće "Beograd" saopštilo je da će zbog radova u Njegoševoj ulici i na zameni tramvajskih skretnica na Slaviji sutra i u nedelju, 26. oktobra doći do izmene režima rada pojedinih autobuskih i tramvajskih linija. Od 01.00 sat posle ponoći...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.