Dva požara u Beogradu, vatrogasci uspešno intervenisali

Izvor: S media, 02.Sep.2010, 23:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dva požara u Beogradu, vatrogasci uspešno intervenisali

U Beogradu su sinoć vatrogasci ugasili dva požara, koja su gotovo istovremeno izbila u Ulici Majke Jevrosime i Božićinoj ulici na Voždovcu, u kojima nije bilo povredjenih, izjavila je načelnik Uprave za vanredne situacije Sanja Žugić -Vuksanović.

Jedan požar je izbio u ulici Majke Jevrosime broj 35 u 21.48 sati, gde je stan, površine 50 metara kvadratnih, zahvatila vatra, rekla je Žugić Vuksanović.

Osoba je iz stana evakuisana na vreme, a vatrogasne >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << ekipe su lokalizovale požar za dva minuta, a ubrzo su i potpuno ugasile vatru. U gašenju požara učestvovala su četiri vatrogasna vozila i 18 vatrogasaca.

Prema njenim rečima, izgorele su stvari u stanu, čiji je vlasnik Zoran Djurić.

Požar istih razmera, koji je gotovo istovremeno izbio u stanu na Voždovcu u 21.35 sati, u Ulici Božićina 10, ugašen je intervencijom jednog vozila sa osam vatrogasaca.

U kući, čiji je vlasnik Svetlana Nikolić, na prvom spratu u sobi površine 12 kvadratnih metara, izgorele su stvari. Vatrogasne ekipe su se našle na licu mesta u 21.46 sati i požar je lokalizovan za dva minuta, objasnila je Žugić Vuksanović.

Manji požar izbio je jutros oko šest sati, kada se preko puta Beogradskog sajma zapalio automobil, ali je vatru ugasio vlasnik vozila, pa nije bilo potrebe za intervencijom vatrogasaca, rekla je ona.

Nastavak na S media...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Beograd: Požar u Majke Jevrosime

Izvor: B92, 02.Sep.2010

Beograd -- Kako je javio Studio B, u jednom stanu u ulici Majke Jevrosime u centru Beograda izbio je požar. Nema povređenih, rečeno je za B92 u MUP-u... Nezvanično saznajemo da su se u privatnom stanu zapalile instalacije, vatrogasci su na vreme reagovali i sprečili nastajanje veće materijalne...

Nastavak na B92...

Dva požara u Beogradu, vatrogasci uspešno intervenisali

Izvor: SrbijaNet.rs, 03.Sep.2010, 11:10

U Beogradu su sinoć vatrogasci ugasili dva požara, koja su gotovo istovremeno izbila u Ulici Majke Jevrosime i Božićinoj ulici na Voždovcu, u kojima nije bilo povredjenih, izjavila je Tanjugu načelnik Uprave za vanredne situacije Sanja Žugić -Vuksanović. Jedan požar je izbio u

Nastavak na SrbijaNet.rs...

POŽAR U MAJKE JEVROSIME, NEMA POVREĐENIH

Izvor: Kurir, 03.Sep.2010

BEOGRAD - U ulici Majke Jevrosime broj 35 u četvrtak uveče izbio je požar. Nema povređenih, rečeno je za B92 u MUP-u...Stan površine 50 metara kvadratnih bio je zahvaćen ovim požarom, rekla je Sanja Žugić, načelnica Uprave za vanredne situacije Grada Beograda..."Lice iz stana je evakuisano...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.