Izvor: DANuBeogradu.rs, 24.Apr.2015, 10:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Deveti Supernatural festival 26. aprila na Adi Huji

U Supernatural parku na Adi Huji, 26. aprila od 12.00, biće održan deveti Supernatural festival, koji promoviše zaštitu životne sredine i održivi razvoj. Tema ove ekološke manifestacije je pronalaženje održivog rešenja za rukavac Ade Huje, koji predstavlja jedan od najzagađenijih vodotokova Beograda sa 300.000 kubika toksičnog mulja koji je prema istraživanju iz 2009. godine ocenjen ... The post Deveti Supernatural festival 26. aprila na Adi Huji appeared first on Dan u Beogradu.
Pogledaj vesti o: Ada

Nastavak na DANuBeogradu.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Nedelju 26. april rezervišite za Supernatural festival na Adi Huji!

Izvor: Story, 24.Apr.2015

Deveti Supernatural festival biće održan 26. aprila u Supernatural parku na Adi Huji, sa početkom u 12h...Foto: Aleksandar Zec, Promo..Kao najveći ekološki događaj u Srbiji, Supernatural okuplja više hiljada ljudi i neguje koncept dnevnog festivala. Posetioci imaju priliku da se druže, steknu...

Nastavak na Story...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta DANuBeogradu.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta DANuBeogradu.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.