Izvor: Blic, 20.Avg.2016, 12:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DVA UDESA ZA ŠEST SATI Jedna osoba poginula u sudaru sa autobusom na liniji 68

Vozač dostavnog vozila poginuo je prilikom sudara sa autobusom na liniji 68, koji se dogodio jutros oko 6.10 sati na raskrsnici Omladinskih brigada i Milutina Milankovića. Ovoj nesreći prethodila je još jedna, koja se oko ponoći dogodila na istom mestu, a povređeno je ukupno devetoro ljudi.

Ova raskrsnica dva bulevara trenutno je među najopasnijima u gradu, jer ne radi semafor.

- To je veoma velika i prometna raskrsnica, a semafor i dalje ne radi, te se vozačima >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << savetuje da budu veoma oprezni ako voze ovom deonicom. Inače, juče svi semafori na Tošinom bunaru nisu radili, pa tako ni ovaj, ali mnogi semafori na Novom Beogradu ne rade kad padne kiša - kažu taksisti.

Međutim, kako kažu radnici "Beograd puta", koji trenutno popravljaju semafor, razlog kvara na semaforu bio je upravo udes koji se noćas dogodio na tom mestu. Tada je, kažu, oboren stub, a noćna ekipa je izašla na teren i isključila napon.

Radnici u ovom trenutku montiraju privremeni stub kako bi semafor konačno proradio.

Ipak, probleme sa saobraćajnom signalizacijom na ovoj raskrsnici građani imaju često, te je tako u junu pokrenuta inicijativa da nadležni hitno reaguju.

- Već dva dana ne rade semafori na raskrsnici bulevara Omladinskih brigada i Milutina Milankovića. Ovde je totalni haos i to najbolje znaju građani koji moraju sa svojim vozilima da prođu kroz ovu raskrsnicu. Do saobraćajnih nesreća dolazi baš zbog semafora, jer gomila vozača ne poštuje znakove i prvenstvo prolaza - pisalo je u inicijativi od 21. juna.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.