DOGAĐAJI U ZNAKU LJUBAVI Ova dešavanja će začiniti praznik zaljubljenim Beograđanima

Izvor: Blic, 13.Feb.2016, 17:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DOGAĐAJI U ZNAKU LJUBAVI Ova dešavanja će začiniti praznik zaljubljenim Beograđanima

Povodom dana zaljubljenih u Beogradu se organizuju brojni događaji prilagođeni parovima različitih ukusa i interesovanja: od izložbi i filmskih projekcija do koncerata i žurki.

Doček dana zaljubljenih u KC Grad- u

Veliki gradski doček praznika zaljubljenih organizuje se večeras od 23 sata u Kulturnom centru "Grad", gde će nastupiti Ewox Seagal i Lepa Tamarinsky. Ulaz je besplatan do ponoći, a od ponoći će se plaćati 200 dinara.

Doček >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << dana zaljubljenih uz zvuke srpskog podzemlja

Za parove koji vole tvrđi zvuk metala, herd roka i panka u Domu omladine će imati priliku da večeras posete pravi spektakl uz 2. Festival srpskog podzemlja. Program festivala traje deset sati bez prekida uz nastup čak 16 bendova i izložbu andergraung umetnosti.

Koncert Masima Savića u Sava centru

Jedan od glavnih događaja u Beogradu za Dan zaljubljenih je koncert poznatog hrvatskog pevača i kantautora Masima Savića, koji važi za jednog od najvećih džentlmena ovog podneblja. Njegov jedinstveni glas i sentimentalne melodije učiniće svim parovima 14. februar nezaboravnim.

Filmske projekcije za zaljubljene

U Domu kulture "Studentski grad" će se u čast zaljubljenih 14. februara puštati projekcije španskih komedija "Zbog tebe promeniću prezime" u 19 sati i "Neduđena mlada u 21 sat. Ljubitelji nemačkog filma istog dana mogu posetiti KC Grad i pogledati šest ostvarenja koja su dobila najviše pohvala inostrane publike.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.