BRUKA: Vožnja u GSP-ovom autobusu opasna po život! (VIDEO)

Izvor: S media, 20.Dec.2012, 15:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

BRUKA: Vožnja u GSP-ovom autobusu opasna po život! (VIDEO)

Ulazak u vozilo GSP-a može da bude opasno po život! U to se uverio čitalac S media portala, koji nam je dostavio snimke napravljene kamerom mobilnog telefona.

Autobus GSP "Beograd" sa linije 65 (garažni broj 1082) koji je vozio putnike sa otvorenim velikim poklopcem na podu kod drugih vrata!

Bezbednost putnika u ovom autobusu je bila nikakva, čak je bilo putnika koji su umalo propali kroz veliku rupu usled nepričvršćenog poklopca jer su mahinalno >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << ulazili u autobus, ne očekujući ovakvo neprijatno iznenađenje, pa ih je korak delio od propadanja kroz patos. Putnici su pokušali da vrate poklopac, ali to nije bilo moguće jer on ničim nije bio pričvršćen, pa bi onda stanje bilo još gore jer kada bi neko od putnika stao na poklopac on bi "potonuo"!

Pogledajte na snimcima kako je to izgledalo i koliko je bezbednost putnika bila ugrožena.

(S media)

Foto: Printskrin JuTjub

Nastavak na S media...






Povezane vesti

Autobus s rupom prevozi Beograđane

Izvor: B92, 20.Dec.2012

Beograd -- O tome da su pojedini autobusi iz voznog parka GSP-a zreli za remont svedoči i snimak na kome se vidi ogromna rupa u podu, u autobusu na liniji 65...Na snimku se vidi da je autobus na liniji 65, garažnog broja 1082, vozio putnike sa otvorenim velikim poklopcem na podu kod drugih vrata..."Bezbednost...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.