BEZ TRENINGA NA ALBANCE: Fubaleri Srbije sa aerodroma idu u hotel, a na dan meča ih čeka put

Izvor: Kurir, 07.Okt.2015, 14:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

BEZ TRENINGA NA ALBANCE: Fubaleri Srbije sa aerodroma idu u hotel, a na dan meča ih čeka put

Srpski tim će imati posebnu VIP kapiju na izlazu sa aerodroma i autobuse.

Srpski fudbaleri, po pisanju albanskih medija neće u sredu po dolasku u Tiranu u popodnevnim časovima, održati trening pred meč sa Albanijom, koji se u okviru kvalifikacija za EURO2016 igra u Elbasanu u četvrtak od 20.45.

Naši reprezentativci će nakon sletanja u 18 sati, prisustvovati konferenciji za medije u hotelu „Rogner“, koja počinje u 19.30.

Srpski >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << tim će imati posebnu VIP kapiju na izlazu sa aerodroma i autobuse koji će ih odvesti na mesto gde se održava konferencija. Fudbaleri Srbije prespavaće u hotelu „Šeraton“, u Tirani, koja je udaljena oko 45 kilometara od Elbasana.

Albanci su podigli nivo bezbednosti na najviši nivo. Okolnim kućama pristup će imati samo ljudi koji žive u njima, grad će nadgledati tri helikoptera, dok će za mir na stadionu biti zaduženo oko 1.500 policajaca.

Podsetimo, Srbija nema nikakve šanse da se plasira na prvenstvo Evrope, a Albanci ovaj meč proglašavaju "utakmicom veka", jer će pobedom gotovo izvesno obezbediti plasman na EURO2016.

Autor: Kurir sport

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.