ANONIMNI PISAC Ko je nepoznati Beograđanin koji objavljuje filozofske natpise po gradu?

Izvor: Blic, 06.Okt.2015, 14:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ANONIMNI PISAC Ko je nepoznati Beograđanin koji objavljuje filozofske natpise po gradu?

Na banderama i fasadama širom grada osvanuli su neobični leci sa filozofskim natpisima, preko kojih nepoznati Beograđanin deli svoje misli sa ostalim sugrađanima.

Neobične filozofske poruke, odštampane na običnom belom papiru privukle su pažnju mnogih Beograđana, terajući ih da se svakodnevno pitaju: ko je nepoznati autor?

Pa pa paranoja #nedelja

A photo posted by J. O. (@dzindzerka) on Oct 4, 2015 at 10:56am PDT

Svoju anonimnost, misteriozni >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << Beograđanin je odlučio da sakrije pseudonimom "Član publike", dodajući uz njega pripadnost određenoj opštini, u zavisnosti od toga gde je letak objavljen.

Na svakom od njih napisan je deo priče, koji podseća na odlomak iz romana nekog klasika, ili pak deo scenarija pozorišne predstave, koju neprestano pominje ovaj nadahnuti autor.

 Do sad su čitaoci "Blica" ukazali na letke objavljene na Terazijama i Kotežu, a sudeći po potpisu, nema sumnje da i stanovnici drugih delova Beograda na nekoj od bandere mogu da pročitaju reči budućeg pisca.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Ko je nepoznati Beograđanin koji objavljuje filozofske natpise po gradu?

Izvor: Press, 06.Okt.2015

Na banderama i fasadama širom grada osvanuli su neobični leci sa filozofskim natpisima, preko kojih nepoznati Beograđanin deli svoje misli sa ostalim sugrađanima. . Foto:Blic.rs. Neobične filozofske poruke, odštampane...

Nastavak na Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.