Izvor: DANuBeogradu.rs, 01.Sep.2015, 19:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

18. Beogradska rolerijada: Punoletstvo!

U subotu, 19. septembra od 9.00, biće održana 18. Beogradska rolerijada u srcu Beograda, od Slavije do Kalemegdana. Jedinstvena porodična žurka na rolerima ove godine slavi punoletstvo, pod pokroviteljstvom Grada Beograda – Sekretarijata za sport i omladinu. – Kada smo pre 18 godina organizovali prvu Rolerijadu, malo ko je verovao da ćemo se družiti ovoliko ... The post 18. Beogradska rolerijada: Punoletstvo! appeared first on Dan u Beogradu.

Nastavak na DANuBeogradu.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Četvrta Boost Belgrade trka

Izvor: DANuBeogradu.rs, 01.Sep.2015

U subotu, 12. septembra od 11.00, na Kalemegdanu će biti održana četvrta Boost Belgrade trka. Počinje nova sezona trčanja, a svi koji žele da poboljšaju rezultat ili osvoje neku novu trku polako ubrzavaju tempo. Spremaju se za četvrtu Boost Belgrade trku na Donjem gradu. Trči se pet krugova...

Nastavak na DANuBeogradu.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta DANuBeogradu.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta DANuBeogradu.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.