ZORANA MIHAJLOVIĆ NAJAVILA RADOVE OD 208 MILIONA EVRA: Počinje izgradnja deonice SURČIN-OBRENOVAC

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Feb.2017, 23:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ZORANA MIHAJLOVIĆ NAJAVILA RADOVE OD 208 MILIONA EVRA: Počinje izgradnja deonice SURČIN-OBRENOVAC

Naredne nedelje počinje izgradnja veoma bitne deonice između Surčina i Obrenovca

Sledeće nedelje počinje izgradnja deonice Surčin-Obrenovac, izjavila je danas ministarka građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Zorana Mihajlović navodeći da je vrednost radova 208 milona evra.

- 'Sve je spremno. Sledeće nedelje počinju radovi na deonici Surčin - Obrenovac, na takozvanom Koridoru 11 koji povezuju Srbiju sa Crnom Gorom - rekla je Mihajlović.

Kako >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je navela, ove godine će Srbija od Obrenovca do Preljine praktično imati završen autoput što je ukupno 101 kilometar.

- Sećate se da smo prošle godine otvarali deonicu Ljig - Preljina. Rade se druge dve deonice i možemo da kažemo da ćemo do kraja godine imamo 101 kilometar autoputa - rekla je Mihajlović.

Navodeći da bi deonica Surčin - Obrenovac trebalo da bude gotova sredinom ili krajem 2019. godine, ona je istakla da kineske kompanije to rade, ali da 49 odsto u tome učestvuju domaće, srpske kompanije, koje koje će, praktično, biti nosioci poslova.

- Mislim da ćemo za godinu i po dana završiti taj deo - rekla je Mihajlović.
Pogledaj vesti o: Autoput

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.