Tri osobe osumnjičene za 20 krađa na autoputu

Izvor: Blic, 25.Maj.2015, 15:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tri osobe osumnjičene za 20 krađa na autoputu

Policajci su uhapsili B. S. (1988), N. N. (1986) i K. S. (1992) iz Kraljeva, zbog sumnje da su, na deonici autoputa od Subotice do Niša, učinili više od dvadeset krivičnih dela teška krađa i razbojništvo.

Oni se terete da su, na području Subotice, Novog Sada, Sremske Mitrovice, Inđije, Kragujevca, pljačkali građane koji su putovali kroz Srbiju.

Kako se sumnja, krivična dela su vršili, uglavnom, na parkinzima, u ranim jutarnjim satima, tako što su >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << krali novac, mobilne telefone, laptopove i druge vredne stvari iz automobila i kamiona, dok su oštećeni spavali.

Među oštećenima su građani iz Republike Srbije, ali i državljani Nemačke, Rusije, Češke, Slovačke, Bugarske, Turske.

Hapšenje je rezultat saradnje i zajedničkog operativnog rada novosadske kriminalističke policije, Uprave kriminalističke policije i policijskih uprava u Subotici, Kraljevu, Kragujevcu, Sremskoj Mitrovici i Smederevu.

Osumnjičenima je određeno zadržavanje, do 48 sati, po odobrenju nadležnog tužioca, a posle saslušanja kod sudije za prethodni postupak, izrečena im je mera pritvora, u trajanju do 30 dana.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Futožanka pretila novinarki

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 25.Maj.2015

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Novom Sadu podneće krivičnu prijavu protiv dvadesetogodišnje Futožanke, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršila krivično delo ugrožavanje sigurnosti...Policija je postupala po prijavi koju je, juče, podnela novinarka jedne televizije, da je...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.