RAZBOJNIŠTVO NA AUTOPUTU Vozač Aks ekspresa lažirao pljačku da bi uzeo novac

Izvor: Blic, 22.Apr.2016, 16:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

RAZBOJNIŠTVO NA AUTOPUTU Vozač "Aks ekspresa" lažirao pljačku da bi uzeo novac

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova uhapsili su N.A. (1993), zbog postojanja osnova sumnje da je aprila ove godine kao kurir firme „AKS Ekspres kurir“ protivpravno prisvojio oko dva i po miliona dinara, lažno prijavivši da je nad njim počinjeno razbojništvo na auto – putu.

Postoje osnovi sumnje da je N.A. zadužio veći broj vrednosnih pošiljki, namenjenih oštećenima u Zemunu, koje nije isporučio, a potom falisifikovao potpise primaoca da je roba primljena.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << />
ORUŽANI NAPAD NA AUTOPUTU Opljačkano vozilo "Aks ekspresa", vozač udaren pištoljem u glavu

Osumnjičeni je novac, kako se sumnja zadržao za sebe, a potom lažno prijavio razbojništvo kako bi prikrio napravljeni manjak.

Policija nastavlja rad na ovom slučaju, jer postoji sumnja da je osumnjičeni u još nekoliko navrta falsifikovao potpise primaoca, a novac zadržao za sebe.

Zbog postojanja osnova sumnje da je počinio krivično delo falsikikovanje isprava i pronevera, A.N. je uz krivičnu prijavu, priveden Trećem osnovnom javnom tužilaštvu u Beogradu.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

BG: Uhapšen kurir, lažirao pljačku na autoputu

Izvor: B92, 22.Apr.2016

Beograd -- Policija je uhapsila N.A. zbog sumnje da je kao kurir firme “Aks ekspres“ ukrao dva i po miliona dinara i lažno prijavio da je opljačkan na auto-putu...Kako je saopštilo Ministarstvo unutrašnjih poslova, postoje osnovi sumnje da je 23-godišnjak zadužio veći broj vrednosnih pošiljki...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.