Od astme boluje svaki dvanaesti građanin Srbije

Izvor: Studio B, 03.Maj.2015, 16:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Od astme boluje svaki dvanaesti građanin Srbije

Na Adi Ciganliji organizovana je akcija povodom 5. maja, Svetskog dana astme. Statistika kaže da svaki 12. građanin Srbije boluje od astme, a prema podacima Svetske zdravstvene organizacije od nje u svetu boluje oko 250 miliona ljudi.

Stvarnost pokazuje da astma može da se javi u bilo kom dobu, ali i da redovnim, dugoročnim uzimanjem odgovarajuće terapije, uz poštovanja preporuka lekara, oboleli mogu da vode uspešan >> Pročitaj celu vest na sajtu Studio B << i kvalitetan život.

Lekari Gradskog zavoda za plućne bolesti i tuberkulozu poručuju da su vrata te ustanove otvorena za sve pacijente, i da mogu da dođu bez uputa lekara i zakazivanja.

Nastavak na Studio B...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Studio B. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Studio B. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.