NESREĆA KOD ADE HUJE: BMW u kome je bilo 6 mladih sleteo u Dunav! Među preživelima sin Olje Bećković

Izvor: Kurir, 22.Nov.2014, 08:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NESREĆA KOD ADE HUJE: BMW u kome je bilo 6 mladih sleteo u Dunav! Među preživelima sin Olje Bećković

Preživeli se nalaze u svesnom stanju, rekla je Nada Macura iz Hitne pomoći.

BEOGRAD - Jedan automobil sleteo je noćas u Dunav u Beogradu na Adi Huji i iz njega su izvučene tri osobe, ali se zbog mogućnosti da je u vozilu bio još neko na licu mesta nalaze rečna policija i ekipa Hitne pomoći, izjavila je jutros portparolka Hitne pomoći Nada Macura.

Nesreća se dogodila jutros u 03.43 na Adi Huji kod jednog restorana. Iz vode su izvučeni >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << vozač Dušan J. (19) sa hipotermijiom i znacima agresije, Milica J. (18) takođe sa hipotermijom i Luka V. (20) sa hipotermijom i prelomom leve nadlaktice, inače sin novinarke Olje Bećković.

09.38 - Izvučena sva tri beživotna tela iz automobila.

09.38 - Ronioci izvukli još jedno beživotno telo. Za jednim putnikom se još traga.

09.10 - Vozač automobila, star 19 godina, nalazi se kod istražnog sudije.

09.03 - Pripadnici ronilačke jedinice izvukli telo jedne devojke iz vozila. Za dvoje se još traga.

08.50 - Prema poslednjim informacijama automobil je pronađen, a pripadnici žandarmerije čekaju da stigne dizalica iz JP "Parking servisa" kako bi auto bio izvučen na površinu. Tada će moći sa sigurnošću tek da se kaže da li je ostalih troje zarobljeno u automobilu ili ne.

(RTS/Agencije)
Pogledaj vesti o: BMW

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Kola sa šest osoba sletela u Dunav

Izvor: B92, 22.Nov.2014

Automobil u kojem je bilo šest osoba sleteo je noćas oko 3.40 u Dunav kod Ade Huje u Beogradu. Tri osobe su uspele da isplivaju, dok su tri stadale...Iz automobila marke BMW izvučena su tri beživotna tela - dvojice momaka i jedne devojke, rečeno je Tanjugu u MUP-u. Vozač automobila, star 19 godina,...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.